sâmbătă, 8 mai 2010

Torridon 5/8 May

Day I - Beinn EigheCoire Mhic Fhearchair.

Spre saua dinspre Ruadh-stac Mor si Coinneach MhorIn sfarsit...se arata si the Tripple Buttress ('climbing heaven:)'
oare urmeaza the Black Carls?!KinlocheweAu iesit din ceata...the ' All Blacks'. Cat am fost acolo si din cat vedeam prin ceata...am presupus ca si de as calca stramb si sa cad, poate nu mi-as rupe toate oasele.Day II - Liathach
Eram in zona de 2 zile, dar abia a 3 zi,(vremea s-a mai indreptat) cand am pornit spre Liathach am vazut ce ma asteapta. Nu intelegeam cum o sa o parcurg, dar pasii tot inspre ea se indreptau.Prima jumatate din creasta ceata tot venea in valuri si pleca. Dupa Spidean a'Choire Leith s-a facut senin de tot...ca sa fac si eu ochii mari si sa vad ce ma asteapta - Am Fasarinen Pinnacles.

Ultimul munro Mullach an Rathain

Creasta Nordica si Beinn Alligin

Vecinu' Beinn Eighe

Day III - Beinn Alligin

Beinn Deargh

Eu am tot urcat si am tot urcat, si-acum ma intrebam..cum am ajuns acolo?

I spy with my little eye...the Isle of Skye

Outer Hebrides

Slioch si el hop tzop!

Group hug: Liathach, Beinn Dearg, Beinn Eighe

King of the Glen - da' ce bine stiu sa pun focus pe bolovanii din spate

Pentru Beinn Alligin am pornit dis de dimineata...si am fost doar eu toata creasta. Iar pe cand eu coboram primii montagniarzi porneau la drum. Printre care si asta mica..pe poteca..Mi-am pus mainile in cap....' Pufoasa, nu fa ochii mari la mine! de ce nu vrei sa asculti cand iti zice omu' ca te-ai pornit prea tarziu spre Alligin, te faci de 3 ori fluturas pana sa ajungi sus (si daca nu esti din aceea care se face:P.'...' Bineee, treaba ta...da sa nu vii la mine sa-mi spui ca te dor cele 100 de ''picioare'''Sesam aduna-te! :( of, de-ar fi cineva sa-mi faca bagajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu